Albanian Evening – Polyphony… Sarande

Pershkrimi

Nisja nga zyra jonë, në Sarandë, rreth 15 minuta  arrijmë në Kalane e Lekuresit, që gjendet në kodrën mbi qytetin e Sarandës. Kalaja u ndërtua në fillim të shekullit të 17-të dhe është 600 metra mbi nivelin e detit.

Nga vendi i Kalasë së rindërtuar, mund të admirojnë pamjet e mahnitshme të detit Jon dhe Adriatik dhe ishullit të bukur të Korfuzit përballë.

Një pamje e mrekullueshme e vendit, verë lokale, pije alkoolike tradicionale si raki, ushqimi tradicional dhe muzike fantastike shqiptare e polifonisë.

Ju mund të merrni pjesë  edhe ne  valle shqiptare dhe per ti mesuar dhe të këndoni edhe me Polifoninë Shqiptare.

Pas kësaj pamje të mahnitshme, pijeve tradicionale ,  dhe muzikës Polifonike, më vonë ju do të vizitoni shëtitoren e bukur të qytetit dhe të shikoni disa suvenire shqiptare të punuara me dorë. Transferimi në port ose në hotelin tuaj

Pershkrimi

Nisja nga zyra jonë, në Sarandë, rreth 15 minuta  arrijmë në…

Lexo me teper

Pershkrimi

Nisja nga zyra jonë, në Sarandë, rreth 15 minuta  arrijmë në Kalane e Lekuresit, që gjendet në kodrën mbi qytetin e Sarandës. Kalaja u ndërtua në fillim të shekullit të 17-të dhe është 600 metra mbi nivelin e detit.

Nga vendi i Kalasë së rindërtuar, mund të admirojnë pamjet e mahnitshme të detit Jon dhe Adriatik dhe ishullit të bukur të Korfuzit përballë.

Një pamje e mrekullueshme e vendit, verë lokale, pije alkoolike tradicionale si raki, ushqimi tradicional dhe muzike fantastike shqiptare e polifonisë.

Ju mund të merrni pjesë  edhe ne  valle shqiptare dhe per ti mesuar dhe të këndoni edhe me Polifoninë Shqiptare.

Pas kësaj pamje të mahnitshme, pijeve tradicionale ,  dhe muzikës Polifonike, më vonë ju do të vizitoni shëtitoren e bukur të qytetit dhe të shikoni disa suvenire shqiptare të punuara me dorë. Transferimi në port ose në hotelin tuaj

Seleksiono Datën
Sa persona? No. Cmimi
Te rritur 0 0
Femije 0 0

Totali 0
Depozito Tani 30

Politika e Privatesise dhe kushtet


Opsionet e pageses

Credit Card - Wire Transfer - Master/ Visa Card -

Dite : 1 | Nate : 1


Perfshihen


 • Transportation
 • Dinner
 • Professional tour escort
 • Suitable for Children
 • Historic Area Nearby
 • Driver
 • Service fee for tour guide
 • Air Conditioning
 • Internet Access
 • Hotel pickup and drop off

Perjashtohen


 •     Tips and Gratuities    

Shto komente x

Lutemi të kini parasysh : Kujdes! Pasi vleresimi te jete bere, nuk mundeni ta fshini ose modifikoni