Apartments Flori Ksamil

Pershkrimi

E vendosur 2.6 km nga Parku Kombëtar Butrint, Apartments Flori ofron një kopsht, dhe strehim me ajër të kondicionuar me një ballkon dhe WiFi të lirë.

Disa nga njësitë kanë TV satelitor, një aneks kuzhine të pajisur plotësisht me një frigorifer dhe një banjo private me bidet dhe një tualetin falas.

Pershkrimi

E vendosur 2.6 km nga Parku Kombëtar Butrint, Apartments Flori ofron një kopsht,…

Lexo me teper

Pershkrimi

E vendosur 2.6 km nga Parku Kombëtar Butrint, Apartments Flori ofron një kopsht, dhe strehim me ajër të kondicionuar me një ballkon dhe WiFi të lirë.

Disa nga njësitë kanë TV satelitor, një aneks kuzhine të pajisur plotësisht me një frigorifer dhe një banjo private me bidet dhe një tualetin falas.

Persosin Datat
Dhomat ne Dispozicion

Asnje rezultat!!

Politika e Privatesise dhe kushtet

Gjatë sezonit të ulët (01 / 05-30 / 06 & 01 / 09-30 / 09) rezervimet e anuluara të paktën 72 orë, para mbërritjes, do të rimbursohen plotësisht, përveç tarifave të bankës dhe pagesës së rezervimit. Anullimet më pak se 72 orë, para datës së mbërritjes, do të ngarkohet për natën e parë. --- Gjatë sezonit të lartë (01 / 07-31 / 08) rezervimet nëse anulohen, modifikohen ose në rast të mos-shfaqjes së paku një javë, para datës së mbërritjes, 30 për qind e çmimit total të rezervimit do të jetë ngarkuar. --- Anullimet më pak se një javë, para mbërritjes, qëndrimi i plotë do të ngarkohet. --- Ju duhet të paraqisni një ID foto gjatë kontrollit. --- Karta juaj e kreditit nuk llogaritet në momentin e rezervimit, përveç pagesës që bëni. --- Rezervimi juaj është parapaguar 30% dhe është i garantuar për mbërritjen me vonesë. Pagesa totale përfshin të gjitha tarifat e dhomës dhe taksat, si dhe tarifat për qasje dhe prenotim. --- Çdo akuzë e rastësishme si parkimi, thirrjet telefonike dhe shërbimi në dhomë do të trajtohen drejtpërdrejt midis jush dhe pronës. --- Ju lutemi vini re: Vetëm vizitorët e regjistruar janë të lejuar në dhomat. Në të gjitha dhomat është ndaluar pirjen e duhanit. --- Në check in, tavolinë para do të verifikojë datën tuaj të check-out. Cmimet e cituara bazohen ne daten e check-in dhe kohen e qendrimit. Nëse zgjidhni të largoheni herët, çmimi mund të ndryshojë. --- Ne rezervojmë të drejtën për të anuluar ose modifikuar rezervat ku duket se një klient është angazhuar në veprimtari mashtruese ose të papërshtatshme ose në rrethana të tjera ku duket se rezervimet përmbajnë ose janë rezultat i një gabimi apo gabimi.


Opsionet e pageses

Credit Card - Wire Transfer - Pay on Arrival -


Shto komente x

I përgjithshëm  1 / 10

Lutemi të kini parasysh : Kujdes! Pasi vleresimi te jete bere, nuk mundeni ta fshini ose modifikoni